Om mig

Större delen av mitt liv har jag bott i Falkenberg. Jag mår som bäst när lugnet lagt sig efter som-maren. När det är mulet, småregnar eller helst snöar. När tempot går ner också inombords och vasst ljus inte sticker i ögonen. Jag blir lugn av att inte allt i världen redan är förklarat. Att det finns mer att upptäcka och förstå. Livet bör levas i sidled. För att få syn på variation och perspektiv i ett givet sammanhang istället för att ha siktet på ett mål i fjärran och missa det mesta på vägen. 

I tjugo års tid har jag varit verksam som beteendevetare och organisationskonsult och kommit att specialisera mig på kränkande särbehandling. KAKS™ heter modellen jag utvecklat för särbehandlingsutredningar. KAKS står för Konflikter, Aggressivt beteende och Kränkande Särbehandling. Nu är jag även doktorand på programmet för Organisatoriskt och socialt säkerhetsklimat på MAH. Forskning är det roligaste jag gjort i jobbväg! 

2018 började med att öppna bokningen för första licensutbildning. Nu är vi i startgroparna för nr 2.

Min tanke är att det med tiden ska skapas ett stabilt nätverk för alla utredare med möjlighet för utveckling och utbyte. Ni behövs verkligen och jag är väldigt stolt över att ha kommit igen med licensverksamheten!

Välkommen du också

Anneli